Jakobs rygestop historie

- Online motivations opslagsværk

Jakobs rygestop historie

Hej alle!

Mit navn er Jakob, jeg er 29 år og uddannet ingeniør. Jeg begyndte at ryge da jeg gik i 1.g i gymnasiet, hvilket egentlig ikke rigtig lå i kortene eftersom hverken min far eller mor ryger. Jeg tror jeg startede fordi jeg gerne ville uppe min coolness en smule og kæmpe lidt imod min kontrollerende og meget ordentlige side. Det kunne man nemlig gøre ved at ryge. At ryge var hipt og livsnyderi i ét, laissez faire-ness og hot. Nørderne spillede basket og svedte, hvorimod de “seje” hang, røg og snakkede om tv-serier. Dengang fandtes netflix i øvrigt ikke.

Denne sides indhold er leveret i samarbejde med Ejendomsmægler Frederiksberg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *