Når du faktisk formår at stoppe

- Online motivations opslagsværk

Når du faktisk formår at stoppe

Du troede at det blot var endnu et halv ynkeligt forsøg på at sige farvel til dine gode venner; cigaretterne. Men denne gang er det sgu lidt anderledes. Tilknytningen er knap så stærk og din afsky er tiltagende. Noget er ved at ske uden du er rigtig klar over det; du er ved at kvitte smøgerne. Punktummet er ved at blive sat, nok er nok.

Alle mennesker er forskellige og graden af afhængighed varierer en del. Det er derfor svært at sige noget generelt om hvordan man skal presse sig selv til at stå i den situation hvor, man pludselig finder ud af at man har gang i den sidste cigaret. For nogle sker det naturligt efter flere års planlægning og nedtælling, hvor det derimod for andre har været en konstant dårlig samvittighed der aldrig nogensinde er blevet forbundet med den mindste handling. Intet er rigtigt og forkert i denne sammenhæng. Du skal kvitte smøgerne på en måde der giver mening for dig og som garanterer et varigt stop bedre end et kortvarigt stop.

Vi vil i de kommende blogindlæg komme nærmere ind på tricks til hvordan du stopper med at ryge og vi håber at du vil læse med!

Denne sides er skabt med hjælp fra Legaldocs.dk & Familieoverdragelse.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *